Ansgarskyrkans Vokalensemble

Församlingens kör, Ansgarskyrkans Vokalensemble, startade hösten 1999 och är en blandad kör på 28 personer i olika åldrar.

Kören sjunger en blandad repertoar och har en vilja att vara genreöverstigande; att sjunga god musik från såväl renässansen som modern körmusik i jazz- och folkton. Vi sjunger kör à capella men också tillsammans med orkester och komp av annat slag.

Vi övar vanligtvis i körrummet men under pandemin övar vi i kyrksalen på torsdagar 18.30 till 20.00 under säkra förhållanden. Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan om du är sugen på att vara med!

Kommande arrangemang där Ansgarskyrkans Vokalensemble medverkar

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Julkonsert

Varje år har Ansgarskyrkans Vokalensemble en traditionsenlig julkonsert (som under de senaste åren utökats till två tillfällen, eftersom platserna inte räckt till, men denna höst kan se något annorlunda ut).

Vårkonsert

Den lika traditionsenliga vårkonserten sprider livsglädje och fyller hjärtat med solsken och sång, och är även den mycket populär bland Lidingöborna. Tyvärr ställdes konserten in i år men vi hoppas på våren 2021!

Körledare

Anna Smedendahl Rosén är ny musiker i Ansgarskyrkan sedan 2020 och leder körerna i kyrkan.

Ansgarskyrkans Vokalensembles styrelse består av

• Anette Fällman
  • Daniel Backgård
  • Åsa Engström
  • Maria Tonnvik
  • Karin Arvidsson

Vi vill bli fler!

Är du intresserad av att sjunga i Ansgarskyrkans Vokalensemble? Hör av dig!