Filmkväll – INSTÄLLT

Festsalen

Vi ser en film, utvald med stor omsorg, och diskuterar den sedan - utifrån de existentiella och andliga frågor den ställer.

Församlingsforum

Festsalen

Vi utbyter information och tankar kring församlingens pågående liv verksamheter. Alla intresserade välkomna!

Församlingsmöte

Festsalen

Ordinarie församlingsmöte inför årets Kyrkokonferens.

Torsdagstorget

Festsalen

Varje torsdag 17:30 träffas vi för en hemlagad middag.  Kvällens program är ännu inte fastställt.

Recurring

Torsdagstorget

Festsalen

Varje torsdag 17:30 träffas vi för en hemlagad middag. Varannan gång har vi ett program (filmkväll eller dialog om Gud), varannan gång en Torsdagsmässa.

Dialog om Gud – Störst av allt är kärleken!

Festsalen

Välkommen till Dialog om Gud. Vi studerar Bibeln och oss själva på ett nytt sätt och med lite nya glasögon. Fokus kommer ligga på den egna personliga tron – men med utgångspunkt i Bibelns texter. Förhoppningen är att vi ska utvecklas och djupna i vår egen tro när den grundas i egna erfarenheter, fakta, forskning och

Tisdagstorget – Film och samtal

Festsalen

Varje tisdag träffas vi och äter middag tillsammans. Därefter ett program – föredrag, film, frågesport eller life story – och en andakt. Ikväll filmkväll - efter måltiden ser vi en utvald film och samtalar om vad den har för budskap.

25 SEK – 50 SEK

Upptaktsmöte Kafé Ansgar

Festsalen

Jobbar du som volontär i Kafé Ansgar? Välkommen till upptaktsmöte! Måndagen den 3 september öppnar Kafé Ansgar igen. Vi samlas och pratar om förbättringar och förändringar inför hösten.