Bli en del av vårt nya arbetslag!

Ansgarskyrkan ligger mitt i Lidingö centrum och här rör sig många människor under veckan, inte minst tack vare kyrkans uppskattade kafé.

Församlingen tillhör Equmeniakyrkan och består av cirka 220 medlemmar.
Här finns en tradition av ett rikt musik- och körliv. Vi har ett brett samarbete med kultur-, musik- och körlivet på Lidingö.

Församlingen har idag en etablerad scoutverksamhet och har dessutom ansvar för ett studentboende, BoEtt, som ligger ungefär en kilometer från kyrkan.

Vi söker nu en ny medarbetare! Sista ansökningsdatum för båda tjänsterna är 3 februari.

Musiker/kantor, 50-100%

I Ansgarskyrkan spänner musiktraditionen från traditionellt till nytt, från psalmsång via jazz, visa, kör och gospel till lovsång och modern musik.

I tjänsten tänker vi oss ingår att

• vara med och utveckla sången och musiken i gudstjänster och andakter,
  • fortsätta det goda arbetet med församlingens musikliv,
  • starta barn/ungdomskör, eventuellt som en del av ett ekumeniskt samarbete,
  • samarbeta med Lidingös övriga musik och kulturliv – arrangera konserter t.ex.

I församlingen finns en blandad kör på 25 pers, en damkör, tvåmanualig orgel från 2008, en bra flygel, nyinköpt ljud- och ljusanläggning!

Tjänsten kan till viss del anpassas efter dina intressen och gåvor.
Eventuellt kan bostad förmedlas. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snarast.

Ansökan och kontaktpersoner

Skicka din ansökan till jobb@ansgarskyrkan.se senast den 3 februari.

Frågor? Kontakta någon i vår rekryteringskommitté:

Under processen kommer du förstås så småningom också att samtala med vår föreståndare och pastor Sven-Gösta Holst samt vår ordförande Rickard Karlsson Lundmark.