Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Virtual Evenemang Virtual Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ordinationsgudstjänst – livesändning

söndag 20 september 2020 @ 11:00 - 12:00

Virtual Evenemang Virtual Evenemang

I samband med Equmeniakyrkans årliga kyrkokonferensen webbsänds två gudstjänster live med ordinations-, avskiljning- och förbönsakter. Som församling i Equmeniakyrkan följer vi dessa gudstjänster.

 

OBS: Delar av denna gudstjänst sänds från Ansgarskyrkan. Kandidaterna från Stockholmsregionen ordineras här – och detta sänds ut till hela landet. Vill du som församlingsmedlem vara med i kyrkan, denna mycket speciella och högtidliga dag, så anmäl dig till info@ansgarskyrkan.se. Vi kan vara cirka 25 personer. I kyrkan är också ordinandernas anhöriga.

Ordinationsgudstjänst

På ordinationsgudstjänsten predikar Lasse Svensson. Eftersom inte ordinanderna och de pastorer som välkomnas från andra samfund kan mötas i Stockholm (på grund av att vi behöver vara färre än 50 personer) så kommer dessa att mötas regionvis tillsammans med regional kyrkoledare och några anhöriga.

I huvudgudstjänsten leder kyrkoledaren akterna som följs av dem som samlas regionalt. Här avger ordinander sina löften inför regional kyrkoledare som också ber för dem där på plats när dessa moment kommer.

Hela Equmeniakyrkan uppmuntras att delta i dessa gudstjänster via webben så att vi ännu fler än vanligt kan omsluta de som går in i olika uppdrag och tjänster i förbön och omtanke.

Titta på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKsrICV__vlZJ1wEoJAc9Rg/live

Titta på Facebook:  https://www.facebook.com/Equmeniakyrkan

Detaljer

Datum:
söndag 20 september 2020
Tid:
11:00 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Titta

Arrangör

Equmeniakyrkan