Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Start – Livsberättargrupp

onsdag 22 januari 2020 @ 10:00 - 12:00

För dig som är 60 år eller äldre.

Vill du vara med och skapa en plats, ett utrymme, där du i lugn och ro, och tillsammans med andra, kan reflektera över ditt liv Både det som varit och det vi hoppas ska komma?

Livsberättargruppen är en ledarledd grupp där du får möjligheten att se tillbaka på, och minnas händelser, i livet tillsammans med andra. Här får du utrymme att ta del av andras berättelser och berätta din egen historia. Vi kan dessutom dela upplevelser i vardagen.

Att åldras är kanske den mest individuella process som vi människor är med om. Det är både en utmaning och en förmån att då ges möjlighet att själv få formulera sig i existentiella och vardagliga frågor och höra hur andra tänker om balansen mellan tanke, kropp, känsla och själ.

Plats: Ansgarskyrkan i Lidingö

Antal deltagare: 8 personer

Datum: 22 jan, 29 jan, 5 feb, 12 feb, 19 feb, 26 feb, 4 mar, 11 mar, 18 mar, 25 mar

Klockan: 10-12

Ledare: Psykoterapeut Karin Egberg Thyme

Deltagaravgift: 200 kr.

Anmälan per mail till info@ansgarskyrkan.se

Eftersom gruppen är sluten måste du vara beredd att förbinda dig till att deltaga i alla mötena. Vi förbehåller oss rätten att välja deltagare, för att få rätt sammansättning av gruppen, om antalet anmälningar är större än deltagarplatser. Vi kommer att skapa en väntelista inför nästa kursomgång.

Detaljer

Datum:
onsdag 22 januari 2020
Tid:
10:00 - 12:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Frej corner