Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Temakväll – “Hur vi bemöter varandra” (del 2 av 2) INSTÄLLT

måndag 20 april 2020 @ 18:00 - 20:00

Målgrupper: Personal i Café Ansgar och kvällsvaktmästare; kyrkvärdar; alla som ingår i ”det allmänna kyrkvärdskapet” i Ansgarskyrkan.

Syftet är att vi vid två tillfällen tillsammans med kunniga föreläsare ska få tillfälle att reflektera över vårt bemötande av andra och fördjupa vår kunskap om människor som av olika skäl har särskilda behov eller kan upplevas som ”besvärliga” och hotfulla.

Susanne Rolfner Suvanto: Psykisk och existentiell hälsa – det som kan vara oförklarligt för oss är alltid logiskt, det gäller att klura ut det.

Susanne Rolfner Suvanto är psykiatrisjuksköterska och föreläsare och har bl.a. arbetat på Sveriges Kommuner och Landsting och Socialstyrelsen samt som utredare för den statliga utredningen Nationell kvalitetsplan för äldreomsorgen. Hon är en av landets ledande experter på psykisk ohälsa, särskilt vad gäller äldre personer.

Ingen anmälan behövs, men kaffe och smörgås finns från kl. 17.30 för dem som föranmäler sig till sven.erik@wanell.se eller skriver upp sig på lista i köket i Ansgarskyrkan.

Detaljer

Datum:
måndag 20 april 2020
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Festsalen