Med bildningsbegreppet i centrum

Kyrksalen

Onsdagsträff Jan-Erik Mellin: Att bygga en folkhögskola med bildningsbegreppet i centrum. Vad är en folkhögskola och vad är poängen med denna 150-åriga institution idag? Om man får chansen att bygga en från grunden på Lidingö, vad blir centralt? Jan-Erik Mellin, fd. folkhögskollärare och rektor vid Lidingö folkhögskola

Recurring

Tisdagstorget

Kyrksalen

Mat och gemenskap! Klockan halv sex är maten serverad, en hemlagad middag. Efter vi ätit så fortsätter kvällen med något program. Det kan vara ett föredrag, en frågesport, en film eller något annat. Välkommen! Vårens program publiceras i början av januari.

Tisdagstorget